brand_in_de_lift_ns_station_krommenie_3_20100107_2058741612KROMMENIE- Op 2e kerstdag moest ons korps uitrukken voor brand in de lift op het station Krommenie/Assendelft. Nadat het bedieningspanneel van de lift geblust was en de lift buitenwerking was gesteld kon men weer retour

Klik HIER voor meer foto's

Bron: Foto's Ron Swart

IMG_8738ASSENDELFT - Een medewerker van WebRegio is maandagavond met zijn auto in de sloot gereden bij de Genieweg in Assendelft. Door gladheid raakte de auto van de weg. De bestuurder is zelf uit de auto gekomen.
Door het ongeval raakte het slachtoffer licht gewond. Met pijn in de longen en een gekneusde duim, is de bestuurder naar een vriend gelopen die in de buurt woonde. Daar heeft hij de politie gebeld.

Eerder deze week vond er eveneens een ongeval plaats op de Genieweg. Ook toen was gladheid de boosdoener.

Klik HIER voor meer foto's

Bron: Foto's Ron Swart

IMG_8534KROMMENIE - In de voormalige school Trias aan de Fortuinlaan in Krommenie is vrijdag een brand uitgebroken. Dit is niet de eerste keer dat er een brand woedde in de oude school. Deze keer zou er echter een persoon in het pand aanwezig zijn. De ambulance werd opgeroepen. De brandweer trof niemand aan. Deze brand is vermoedelijk ook weer aangestoken. De gemeente Zaanstad zal de school weer moeten dichttimmeren.

Klik HIER voor meer foto's

Bron: Foto's Ron Swart

IMG_7269KROMMENIE - Een ECO toilet bij de Gordijnhal aan het Rosariumpark in Krommenie stond in maandagnacht in lichterlaaie. Het was geen grote brand, maar wel een schadepost voor het sloopbedrijf. De oorzaak is waarschijnlijk brandstichting.
In de Gordijnhal, die momenteel gesloopt wordt, is al meerdere keren brand gesticht. Inwoners van Krommenie vroegen zich af waarom de sloop zolang op zich liet wachten.

Inmiddels is een sloopbedrijf al aardig op weg met de sloop. Er staat er van de hal niet veel meer dan een open geraamte. Dit is schijnbaar tegen de zin van de brandstichters, die de pijlen nu hebben gericht op het sloopbedrijf.

Klik HIER voor meer foto's

Bron: Foto's  Ron Swart

IMG_7259KROMMENIE - Een brand in het voormalige pand van het Trias vmbo in Krommenie, vond maandag aan het einde van de middag plaats. De brandweer was ter plaatse om de brand te bestrijden. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

Klik HIER voor meer foto's

Bron: Foto Ron Swart